Det er 0 produkt(er) i listen
> Gå til bestillingslisten

Hvordan velge riktig trykkmåler for din industrielle applikasjon

Trykkmålere spiller en kritisk rolle i alle typer industrielle sektorer, fra subsea til kjemisk prosessindustri. Valg av riktig trykkmåler er viktig for  å sikre effektive og nøyaktige resultater. Med over 70 år i bransjen, tilbyr Hasvold AS en omfattende serie av høykvalitets trykkmålere tilpasset en rekke industrielle behov. Uansett hvilke utfordringer du møter, kan vi levere det passende instrumentet. Men, hvordan velger man den riktige trykkmåleren? Først og fremst, la oss utforske de ulike typene trykkmålere tilgjengelig hos Hasvold AS.

Når du velger en trykkmåler for din industrielle applikasjon, er det flere faktorer du må ta i betraktning. Blant dem er trykkområdet du måler, miljøet måleren skal operere i, og spesifikke krav til nøyaktighet.

Forskjellige typer trykkmålere

Hasvold AS tilbyr en rekke trykkmålere. Hver måler er unikt designet for å møte spesifikke industrielle applikasjoner og krav.

1. Glyserinfylt manometer, som 1040 B-V og 2050-V, 2063-V, er ideelt for arbeidsforhold som involverer vibrasjoner eller pulserende trykk. Disse manometrene gir stabile avlesninger til tross for uforutsigbare arbeidsforhold, takket være at glyserinfyllingen demper vibrasjonene og gir en jevnere respons.

2. Normalmanometer, for eksempel 1040-T, 1050-T, og 1063-T, er grunnleggende måleinstrumenter ideelt for generell bruk i industrielle applikasjoner. Disse enhetene gir stabile resultater under mange forskjellige forhold.

3. Prosessmanometer, herunder 3040-T, 3050-T, og 3063-T, er designet for komplekse industrielle prosesser. De gir en mer presis måleføring og kan håndtere krevende arbeidsforhold.

4. Platefjærmanometer, eksempelvis 4100-T/V, er spesielt utformet for høytrykksområder. De gir stabile og pålitelige avlesninger, selv i ekstreme forhold med høyt trykk.

5. Kontaktmanometer kjemi, som 5100-T VA og 5160-T VA, er tilpasset behovene til kjemisk industri. De inkluderer kontaktutløsningsfunksjoner som det kan være nødvendig i spesifikke kjemiske prosesser.

6. Kapselfjærmanometer, inkludert 6063-T, 6100-T, og 6160-T, er passende for lavtrykksmålinger. Disse kompakte og effektive instrumentene er ideelle for områder hvor lavtrykksmålinger er nødvendig.

7. Subsea manometer, som SS3063 eller SS3100, designet for dyphavsapplikasjoner, håndterer de utfordrende maritime forholdene.Hvordan velge riktig trykkmåler

Å velge riktig trykkmåler avhenger av din spesifikke applikasjon. Skal måleren brukes i et vibrerende miljø? Da bør du vurdere et glyserinfylt manometer. Hvis du jobber med korrosive medier eller høye temperaturer, er en trykkformidler det ideelle valget.

Men valget stopper ikke der. Du må også vurdere nøyaktighetskravene dine. En feil tolkning av trykk kan få alvorlige konsekvenser, så det er viktig å velge en måler som er nøyaktig nok for dine spesifikke behov.

Hasvold AS streber etter å tilby den beste kvaliteten på produkter og tjenester. Vårt serviceverksted tilbyr reparasjon og kalibrering i samsvar med NS-EN ISO 9000 standarder. Vi tror på å bygge sterke kundeforhold gjennom kvalitet, effektivitet og engasjement for hver oppgave vi tar på oss.

Det å velge riktig måleinstrument for din industrielle applikasjon kan virke overveldende, spesielt gitt det omfattende utvalget tilgjengelig. Men ved å forstå dine behov i detalj - og med veiledning fra eksperter som Hasvold AS - kan du sørge for at din industrielle prosess kjører så jevnt og effektivt som mulig.